Hickel Malaysia

Hickel Malaysia 


Hickel Malaysia

Ini adalah antara kelebihan yang ada pada Hickel Lagi power dari Candy B. 

Product 100% Original daripada England 

FREE POSLAJU seluruh Malaysia
Boleh COD di seluruh Malaysia

Boleh angkat barang dekat GDEX yang dekat dengan rumah atau office tuan.


Sudah dapat barang baru bayar

Hanya product original sahaja yang mampu boleh buat macam ini

Hickel Malaysia


Kenapa pilih Hickel?

 Product laku keras bosku.
 Made in England bosku.
 Lagi power dari candy b
 Fungsi utama seperti multi vitamin

 Tak ada rasa pening
 Tak ada rasa demam
 Tak ada bahan kimia bosku.
 1 biji boleh tahan 3 sampai 5 hari tahan



Hickel Malaysia

Produk HICKEL original dari Manchester, England

Serlahkan kehebatan lelaki dengan kesihatan prostat dan buah pinggang

Kelebihan HICKEL
1- Lawaskan air kencing
2- kawal dari penyakit prostat
3- Memberi kecergasan tenaga
4- Melegakan tekanan kerja dan kemurungan
5- Mengawal kadar gula dan kolestrol

Yang PENTINGGG FUNGSI UTAMANYA ADALAH UNTUK KESUBURAN TENAGA BATIN...


APA TUNGGU LAGI?
CEPAT2 GRAB SEKARANG SEBELUM STOK HABISSS


Memang terasa nyut-nyut nya selepas isap sebijik / separuh Hickel
.
Tahan sampai 4 hari adik susah nak turun, 4 hari isteri mencanak menahan keganasan sang #suami.
.
Jangan diabaikan kalau kerap sangat cepatpancut dan cepatlembik tu. kesian ke orang rumah.
.
dengan perantaraan Hickel Perisa Limau ini akan membantu anda.
.
kepuasan suami isteri adalah aras no.1 kebahagian berumah tangga.
.
#Cara Penggunaan Hickel Biru Laut ini
1. Abg boleh hisap/kemam Hickel 2 jam sebelum bersama 💏
Tips Hckel abg hisap/kemam, abg akan jadi GAGAH selama 4 hingga 5 Hari 💪🏻💪🏻 Untuk kesihatan, abg amalkan ambil HickelH yang seterusnya selang 4 atau 5 hari 
.
#Tips Hickel
1. Jarakkan pengambilan ubat dan air yang ada caffien (coca-cola, kopi,teh) sekurang²nya 4 jam sebelum dan selepas abg ambil Hickel
2. Jangan makan Hickel dengan perut kosong.
3. Untuk mencapai efek yg maksimum lepas makan Hickel perlu minun air kosong yg cukup. Sekurang-kurangnya 8 x 250ml sehari



 100% Original
 Import dari Manchester, England
 Merawat Mati Pucuk
 Tegang berurat
 Mantap mencanak
 Bertahan lama
 Tidak tewas
 Lepas tembak, masih keras



Hickel Candy Untuk Tenaga Extra Lelaki. Kini hadir dengan perisa buah markisa. Kalau letak atas lidah. Seakan-akan buah limau.
.
Tahan sampai 4 hari #bossku
.
Ambik separuh biji sudah cukup.



Hickel Candy Merupakan Fenomena Tahan Lama Terkini, extra masa sehingga 3-4 kali ganda dari yang biasa ketika di ran.jang
.
Isi kandungan hickel ada 12 biji kesemuanya, untuk pengguna pertama kali just ambik half biji sahaja. berkesan mcm ambil sebiji jugak. lebih jimat dan lambat habis
.
Pastikan buat rengangan dahulu sebelum bersama yang tercinta, takut sakit pinggang plak sebab berdayung lama.




Boleh COD atau Cash On Delivery Seluruh Lembah Klang dan Kuala Lumpur KL. Kalau Jauh, kita ade agen berdaftar seluruh malaysia, dont worry. Bayar barang masa terima/ambil brg jer.




Abg...mintak balik awal yer hari ni. X sabar nak pekene Hickel Biru Muda dr abg. Huhu
.
Fuhhh. Sabar2. Hehe Hickel ni produk kesihatan dan juga kekuatan lelaki. Rugi kalau x cuba sebijik. Dah cuba nnt, br tau dia punya kesan. Sebijik tu sampai 4 hari kesannya. Serius bang !
.
kalau nak cepat boleh cod di bangi, kalau jauh kami boleh pos kan.. pengeposan akan dibuat setiap hari bekerja pada jam 6pm. jangan risau, kami akan pantau perjalanan parcel sehingga sampai ke tangan tuan-tuan. itu janji kami.

Hickel Malaysia

Hickel Malaysia   Ini adalah antara kelebihan yang ada pada Hickel Lagi power dari Candy B.  Product 100% Original daripada Eng...